З метою запобігання виробничому травматизму інспектори Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели захід для працівників харчового підприємства на Канівщині.
Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію Державної служби України з питань праці.
Посадовці оглянули робочі місця працівників та умови праці, детально поінформували про виробничі небезпеки та про шляхи запобігання ризикам на роботі.
У цехах інспектори змоделювали умови, що можуть призвести до нещасного випадку, вказали на причини виробничого травматизму на підприємствах харчової і переробної промисловості.
Зосередилися на важливості дотримання правил безпеки праці та відповідального ставлення працівників до власного життя і здоров’я. Акцентували на проходженні працівниками навчання та перевірки знань з охорони праці, медоглядів, застосуванні засобів захисту.
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що на переробному підприємстві у Каневі провели профілактичні заходи з недопущення травматизму (фото).
На черзі арктичне вторгнення, тому вже у середу 24 вересня готуємось до суттєвої зміни погоди:…
Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевої жительки за фактом зловживання…
Степанецька громада передала 3 планшети для потреб підрозділу жителя села Степанці Сергія Вершицького. Про це повідомляє Kanos із посиланням на…
Напередодні Дня усиновлення представники служби у справах дітей відвідали сім’ї, в яких виховуються усиновлені діти,…
З тривогами минув вечір у Черкаському та Золотоніському районах. Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію…
З вечора п'ятниці в області працювали сили ППО — вони відбивали комбіновані ворожі атаки. Про…