З метою запобігання виробничому травматизму інспектори Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели захід для працівників харчового підприємства на Канівщині.
Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію Державної служби України з питань праці.
Посадовці оглянули робочі місця працівників та умови праці, детально поінформували про виробничі небезпеки та про шляхи запобігання ризикам на роботі.
У цехах інспектори змоделювали умови, що можуть призвести до нещасного випадку, вказали на причини виробничого травматизму на підприємствах харчової і переробної промисловості.
Зосередилися на важливості дотримання правил безпеки праці та відповідального ставлення працівників до власного життя і здоров’я. Акцентували на проходженні працівниками навчання та перевірки знань з охорони праці, медоглядів, застосуванні засобів захисту.
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що на переробному підприємстві у Каневі провели профілактичні заходи з недопущення травматизму (фото).
Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Канівської міської ради. Про це повідомляє Kanos…
Наш регіон залишається під впливом виступу антициклону «VIANELDE», який дотягнувся з Казахстану до центральної України.…
Письменники Сергій Пантюк і Петро Яценко завітають у Канів, де зустрінуться з читачами у рамках…
Під час апаратної наради у міського голови заслухали інформацію щодо стану ліквідації наслідків ракетно-дронових атак…
Народні депутати Верховної Ради України 5 листопада ухвалили законопроєкт про підвищення «дитячих» виплат. Документ спрямований…
Програму «Підтримки Сил безпеки та оборони України та ветеранів російсько-української війни на 2026-2027 роки» одноголосно…