Працівники навчальної лабораторії заповідної справи Канівського природного заповідника провели школярам майстер-клас із виготовлення годівничок-прикрас із тіста та насіння.
Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію із сайту Канівського природного заповідника.
Для учнів молодших класів шкіл міста Канева до новорічних свят працівники навчальної лабораторії заповідної справи Канівського природного заповідника провели майстер-клас із виготовлення їстівних годівничок.
До підгодівлі птахів долучилися учні 1-А (класний керівник (кл.к.) — Олена Нікішина) та 1-Б (кл.к. — Оксана Польова) класів ЗОШ №1 ім. Т.Шевченка, а також учні 3-А (кл.к — Тетяна Борисівна) та 4-Б (кл.к. — Оксана Торшина) класів ЗОШ № 4.
Працівники заповідника відзначають, що доброю їжею для більшості птахів буде несолоне сире сало, м’ясо, маргарин (особливо під час великих морозів). Насіння соняшника, гарбуза, кабачка, кавуна, дині, крихти сухого білого хліба (сухарі), але не чорного, від нього птахи можуть загинути. Також можна використати для підгодівлі: пшоно, просо, крупу «геркулес».
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що канівський природний заповідник відсвяткував 50-річчя відновлення після ліквідації.
Канівська громада отримала скорботну звістку — лави небесного батальйону поповнив захисник України, наш земляк 30-річний…
Минулої суботи у Бобрицькій громаді на базі місцевого навчального закладу відкрили адаптивний спортивний клуб «Захист». Проєкт…
На громадських слуханнях, які відбулися з цього питання вдруге, 29 листопада знову не дійшли згоди.…
У середу, 3 грудня відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Канівської міської ради. Про це повідомляє…
11,4 млн оформили через Дію, з них 2,9 млн заявок на дітей; понад 700 тис.…
До Дня Святого Миколая у міському будинку культури відбудеться благодійний концерт. Про це повідомляє Kanos…