Працівники навчальної лабораторії заповідної справи Канівського природного заповідника провели школярам майстер-клас із виготовлення годівничок-прикрас із тіста та насіння.
Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію із сайту Канівського природного заповідника.
Для учнів молодших класів шкіл міста Канева до новорічних свят працівники навчальної лабораторії заповідної справи Канівського природного заповідника провели майстер-клас із виготовлення їстівних годівничок.
До підгодівлі птахів долучилися учні 1-А (класний керівник (кл.к.) — Олена Нікішина) та 1-Б (кл.к. — Оксана Польова) класів ЗОШ №1 ім. Т.Шевченка, а також учні 3-А (кл.к — Тетяна Борисівна) та 4-Б (кл.к. — Оксана Торшина) класів ЗОШ № 4.
Працівники заповідника відзначають, що доброю їжею для більшості птахів буде несолоне сире сало, м’ясо, маргарин (особливо під час великих морозів). Насіння соняшника, гарбуза, кабачка, кавуна, дині, крихти сухого білого хліба (сухарі), але не чорного, від нього птахи можуть загинути. Також можна використати для підгодівлі: пшоно, просо, крупу «геркулес».
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що канівський природний заповідник відсвяткував 50-річчя відновлення після ліквідації.
До пізньої ночі у Черкаській області лунала повітряна тривога. Про це повідомляє Kanos із…
Виконавчий комітет 16 жовтня ухвалив рішення «Про початок опалювального періоду 2025-2026», яким передбачалося запустити центральну…
Про наслідки ракетно-дронової атаки на Канів 10 жовтня та їх ліквідацію говорили під час засідання…
Жителя Бобрицької громади Сергія Пісьмака нагородили почесним нагрудним знаком «Золотий хрест». Про це повідомляє Kanos…
Служба безпеки ліквідувала ще одну схему ухилення від мобілізації, яка діяла на Черкащині. Про це…
Відповідне рішення ухвалили під час позачергового засідання виконавчого комітету Канівської міської ради, що відбулося у…