Працівники навчальної лабораторії заповідної справи Канівського природного заповідника провели школярам майстер-клас із виготовлення годівничок-прикрас із тіста та насіння.
Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію із сайту Канівського природного заповідника.
Для учнів молодших класів шкіл міста Канева до новорічних свят працівники навчальної лабораторії заповідної справи Канівського природного заповідника провели майстер-клас із виготовлення їстівних годівничок.
До підгодівлі птахів долучилися учні 1-А (класний керівник (кл.к.) — Олена Нікішина) та 1-Б (кл.к. — Оксана Польова) класів ЗОШ №1 ім. Т.Шевченка, а також учні 3-А (кл.к — Тетяна Борисівна) та 4-Б (кл.к. — Оксана Торшина) класів ЗОШ № 4.
Працівники заповідника відзначають, що доброю їжею для більшості птахів буде несолоне сире сало, м’ясо, маргарин (особливо під час великих морозів). Насіння соняшника, гарбуза, кабачка, кавуна, дині, крихти сухого білого хліба (сухарі), але не чорного, від нього птахи можуть загинути. Також можна використати для підгодівлі: пшоно, просо, крупу «геркулес».
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що канівський природний заповідник відсвяткував 50-річчя відновлення після ліквідації.
У четвер, 31 липня відбудеться чергове засідання сесії Канівської міської ради. Про це повідомляє Kanos із посиланням…
Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 липня близько 16.00 години у селі Мошни Черкаського району. Про це…
Канівців разом із рідними запрошують долучатися до забігу, а також взяти участь у ярмарці та…
Прокурори Черкаської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт відносно мешканця м. Черкаси за фактом одержання неправомірної вигоди…
Про одного постраждалого наразі відомо через російську атаку по Каневу. Про це повідомляє Kanos із посиланням на…
У Канівській громаді триває ліквідація наслідків ранкової атаки. Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію очільника…