Працівники навчальної лабораторії заповідної справи Канівського природного заповідника провели школярам майстер-клас із виготовлення годівничок-прикрас із тіста та насіння.
Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію із сайту Канівського природного заповідника.
Для учнів молодших класів шкіл міста Канева до новорічних свят працівники навчальної лабораторії заповідної справи Канівського природного заповідника провели майстер-клас із виготовлення їстівних годівничок.
До підгодівлі птахів долучилися учні 1-А (класний керівник (кл.к.) — Олена Нікішина) та 1-Б (кл.к. — Оксана Польова) класів ЗОШ №1 ім. Т.Шевченка, а також учні 3-А (кл.к — Тетяна Борисівна) та 4-Б (кл.к. — Оксана Торшина) класів ЗОШ № 4.
Працівники заповідника відзначають, що доброю їжею для більшості птахів буде несолоне сире сало, м’ясо, маргарин (особливо під час великих морозів). Насіння соняшника, гарбуза, кабачка, кавуна, дині, крихти сухого білого хліба (сухарі), але не чорного, від нього птахи можуть загинути. Також можна використати для підгодівлі: пшоно, просо, крупу «геркулес».
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що канівський природний заповідник відсвяткував 50-річчя відновлення після ліквідації.
Поблизу села Піщане 2 вересня відбулося зіткнення двох легкових автомобілів. Про це повідомляє Kanos із посиланням на…
У середу, 3 вересня відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Канівської міської ради. Про це повідомляє Kanos із…
Доба в Черкаській області почалась з повітряних тривог. Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію очільника…
У Каневі провели акцію «Світло Героїв» — вечір пам’яті, вдячності й любові до тих, хто…
З вечора п'ятниці Черкащина була на тривозі — в області працювали сили та засоби ППО.…
У четвер, 4 вересня відбудеться продовження І чергового засідання ХХІІІ сесії Канівської міської ради. Про…