Працівники навчальної лабораторії заповідної справи Канівського природного заповідника провели школярам майстер-клас із виготовлення годівничок-прикрас із тіста та насіння.
Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію із сайту Канівського природного заповідника.
Для учнів молодших класів шкіл міста Канева до новорічних свят працівники навчальної лабораторії заповідної справи Канівського природного заповідника провели майстер-клас із виготовлення їстівних годівничок.
До підгодівлі птахів долучилися учні 1-А (класний керівник (кл.к.) — Олена Нікішина) та 1-Б (кл.к. — Оксана Польова) класів ЗОШ №1 ім. Т.Шевченка, а також учні 3-А (кл.к — Тетяна Борисівна) та 4-Б (кл.к. — Оксана Торшина) класів ЗОШ № 4.
Працівники заповідника відзначають, що доброю їжею для більшості птахів буде несолоне сире сало, м’ясо, маргарин (особливо під час великих морозів). Насіння соняшника, гарбуза, кабачка, кавуна, дині, крихти сухого білого хліба (сухарі), але не чорного, від нього птахи можуть загинути. Також можна використати для підгодівлі: пшоно, просо, крупу «геркулес».
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що канівський природний заповідник відсвяткував 50-річчя відновлення після ліквідації.
За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру 50-річному жителю Канівщини у перешкоджанні законній…
За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної розпочато досудове розслідування за фактом вчинення воєнного злочину (ч.…
На День міста у Канівському відділі державної реєстрації актів цивільного стану чотири пари канівців узаконили…
На Черкащині російські війська завдали удару БпЛА по критичній інфраструктурі. Про це повідомляє Kanos із посиланням на…
Уночі рф спрямувала на Черкащину ударні дрони — цілила по критичній інфраструктурі. Про це повідомляє Kanos із…
У середу, 17 вересня відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Канівської міської ради. Про це повідомляє Kanos із…