Працівники навчальної лабораторії заповідної справи Канівського природного заповідника провели школярам майстер-клас із виготовлення годівничок-прикрас із тіста та насіння.
Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію із сайту Канівського природного заповідника.
Для учнів молодших класів шкіл міста Канева до новорічних свят працівники навчальної лабораторії заповідної справи Канівського природного заповідника провели майстер-клас із виготовлення їстівних годівничок.
До підгодівлі птахів долучилися учні 1-А (класний керівник (кл.к.) — Олена Нікішина) та 1-Б (кл.к. — Оксана Польова) класів ЗОШ №1 ім. Т.Шевченка, а також учні 3-А (кл.к — Тетяна Борисівна) та 4-Б (кл.к. — Оксана Торшина) класів ЗОШ № 4.
Працівники заповідника відзначають, що доброю їжею для більшості птахів буде несолоне сире сало, м’ясо, маргарин (особливо під час великих морозів). Насіння соняшника, гарбуза, кабачка, кавуна, дині, крихти сухого білого хліба (сухарі), але не чорного, від нього птахи можуть загинути. Також можна використати для підгодівлі: пшоно, просо, крупу «геркулес».
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що канівський природний заповідник відсвяткував 50-річчя відновлення після ліквідації.
З ночі ми мали численні загрози з повітря — ворог продовжує комбіновано атакувати Україну. Про…
Російська ракета накоїла чимало лиха в Умані. Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію…
Ближче до полудня ворог завдав ракетного удару по місту Умань. Про це повідомляє Kanos із…
Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги здобув перемогу у конкурсі проєктів «Школа лідерів 2.0». Про це…
Пірнаючий циклон 26 грудня зумовить на Черкащині: сніг, хуртовини, пориви вітру 15-24 м/с, на дорогах…
У Святвечір Черкащина зазнала чергової атаки з боку російських окупаційних військ. Уламки ворожої ракети спричинили…