У рамках співпраці з соціальним партнером ТМ «Дніпро-М» юні кухарі взяли участь у майстер-класі на базі Екобіологічного центру «Vitolga».
Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію Канівського вищого професійного училища.
«Це була чудова можливість повчитися у досвідчених шеф-кухарів відомих мереж ресторанів, попрацювати на найсучаснішому обладнанні та отримати неоціненний досвід, такий необхідний майбутнім професіоналам», – зазначено у повідомленні Канівського ВПУ.
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що команда Канівського ВПУ здобула перемогу на автоперегонах.
У четвер, 31 липня відбудеться чергове засідання сесії Канівської міської ради. Про це повідомляє Kanos із посиланням…
Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 липня близько 16.00 години у селі Мошни Черкаського району. Про це…
Канівців разом із рідними запрошують долучатися до забігу, а також взяти участь у ярмарці та…
Прокурори Черкаської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт відносно мешканця м. Черкаси за фактом одержання неправомірної вигоди…
Про одного постраждалого наразі відомо через російську атаку по Каневу. Про це повідомляє Kanos із посиланням на…
У Канівській громаді триває ліквідація наслідків ранкової атаки. Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію очільника…