У рамках співпраці з соціальним партнером ТМ «Дніпро-М» юні кухарі взяли участь у майстер-класі на базі Екобіологічного центру «Vitolga».
Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію Канівського вищого професійного училища.
«Це була чудова можливість повчитися у досвідчених шеф-кухарів відомих мереж ресторанів, попрацювати на найсучаснішому обладнанні та отримати неоціненний досвід, такий необхідний майбутнім професіоналам», – зазначено у повідомленні Канівського ВПУ.
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що команда Канівського ВПУ здобула перемогу на автоперегонах.
До пізньої ночі у Черкаській області лунала повітряна тривога. Про це повідомляє Kanos із…
Виконавчий комітет 16 жовтня ухвалив рішення «Про початок опалювального періоду 2025-2026», яким передбачалося запустити центральну…
Про наслідки ракетно-дронової атаки на Канів 10 жовтня та їх ліквідацію говорили під час засідання…
Жителя Бобрицької громади Сергія Пісьмака нагородили почесним нагрудним знаком «Золотий хрест». Про це повідомляє Kanos…
Служба безпеки ліквідувала ще одну схему ухилення від мобілізації, яка діяла на Черкащині. Про це…
Відповідне рішення ухвалили під час позачергового засідання виконавчого комітету Канівської міської ради, що відбулося у…