У рамках співпраці з соціальним партнером ТМ «Дніпро-М» юні кухарі взяли участь у майстер-класі на базі Екобіологічного центру «Vitolga».
Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію Канівського вищого професійного училища.
«Це була чудова можливість повчитися у досвідчених шеф-кухарів відомих мереж ресторанів, попрацювати на найсучаснішому обладнанні та отримати неоціненний досвід, такий необхідний майбутнім професіоналам», – зазначено у повідомленні Канівського ВПУ.
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що команда Канівського ВПУ здобула перемогу на автоперегонах.
За відвагу та самовідданість Андрій Чайковський був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня. Про це…
Поблизу села Піщане 2 вересня відбулося зіткнення двох легкових автомобілів. Про це повідомляє Kanos із посиланням на…
У середу, 3 вересня відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Канівської міської ради. Про це повідомляє Kanos із…
Доба в Черкаській області почалась з повітряних тривог. Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію очільника…
У Каневі провели акцію «Світло Героїв» — вечір пам’яті, вдячності й любові до тих, хто…
З вечора п'ятниці Черкащина була на тривозі — в області працювали сили та засоби ППО.…