Наразі волонтери започатковують новий напрям діяльності – виготовлення сухих супів та борщів для наших воїнів, які нині перебувають у гарячих точках України.
Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію із групи «Волонтери Канева».
«Якщо вдома у вас є сушарка для овочів – доєднуйтесь до сушіння овочів та зелені для наших захисників. Потрібні сушені буряк, капуста, зелень», – зазначено у повідомленні волонтерів. Також волонтерська спільнота повідомляє про потребу у таких продуктах як: сало, м’ясні консерви у жерстяних банках, кава, печиво, цукерки та інше.
Всі продукти можна приносити у приміщення ЦНАПу (вул. Шевченка, 49, 2-й поверх).
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що для Канівської багатопрофільної лікарні придбали 5 багатофункціональних ліжок.