21 травня близько 23:15 виникла пожежа у виробничому цеху з переробки м’ясних та рибних продуктів.
Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію Управління ДСНС у Черкаській області.
На боротьбу з вогнем після отримання повідомлення, спрямовано черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, а також місцева пожежна команда із села Синявка та добровільна пожежна команда ТОВ «Віджи-Фармінг».
Коли на місце події прибули перші пожежні розрахунки, пожежа вже встигла поширитися на площі 400 кв.м та загрожувала охопити усю будівлю. Спільними зусиллями рятувальників та пожежних добровольців, вогонь вдалось стримати та врятувати від знищення більшу частину виробничої будівлі, загальна площа якої становила 1800 кв.м.
Пожежу ліквідовано о 02:13.
До робіт з ліквідації пожежі були залучені 21 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.
За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що на міській набережній забезпечили роботу громадського туалету.
Інспектори Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели на переробному підприємстві у Каневі…
Очільниця Канівської багатопрофільної лікарні розповіла про перебіг хвороби та кількість пацієнтів, які лікуються у медичному…
Днями провели ремонтні роботи дороги по канівській вулиці Чорновола, що в мікрорайоні Костянець. Про це…
Атмосферний фронт та циклон з центром над Кримом продовжують впливати на погоду Черкащини. Вже випало…
Такі заходи вжито з огляду на динамічне зростання кількості хворих на ГРВІ, включаючи COVID-19. Про…
За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру 50-річному жителю Канівщини у перешкоджанні законній…