21 травня близько 23:15 виникла пожежа у виробничому цеху з переробки м’ясних та рибних продуктів.
Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію Управління ДСНС у Черкаській області.
На боротьбу з вогнем після отримання повідомлення, спрямовано черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, а також місцева пожежна команда із села Синявка та добровільна пожежна команда ТОВ «Віджи-Фармінг».
Коли на місце події прибули перші пожежні розрахунки, пожежа вже встигла поширитися на площі 400 кв.м та загрожувала охопити усю будівлю. Спільними зусиллями рятувальників та пожежних добровольців, вогонь вдалось стримати та врятувати від знищення більшу частину виробничої будівлі, загальна площа якої становила 1800 кв.м.
Пожежу ліквідовано о 02:13.
До робіт з ліквідації пожежі були залучені 21 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.
За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що на міській набережній забезпечили роботу громадського туалету.
У середу, 17 вересня відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Канівської міської ради. Про це повідомляє Kanos із…
Початок професійного шляху — завжди виклик для молодої людини. Де отримати перший досвід? Як поєднати…
Протягом минулої доби на території області зареєстровано 11 випадків загоряння сухої рослинності на відкритих територіях.…
Благодійними заходами цієї суботи, 13 вересня Канів відзначив 947-у річницю від заснування. Про це повідомляє Kanos із…
Доба в Черкаській області почалася з повітряних тривог. Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію очільника…
З початку вересня на Черкащині ще не було жодного дня холодніше за кліматичну норму -…