21 травня близько 23:15 виникла пожежа у виробничому цеху з переробки м’ясних та рибних продуктів.
Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію Управління ДСНС у Черкаській області.
На боротьбу з вогнем після отримання повідомлення, спрямовано черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, а також місцева пожежна команда із села Синявка та добровільна пожежна команда ТОВ «Віджи-Фармінг».
Коли на місце події прибули перші пожежні розрахунки, пожежа вже встигла поширитися на площі 400 кв.м та загрожувала охопити усю будівлю. Спільними зусиллями рятувальників та пожежних добровольців, вогонь вдалось стримати та врятувати від знищення більшу частину виробничої будівлі, загальна площа якої становила 1800 кв.м.
Пожежу ліквідовано о 02:13.
До робіт з ліквідації пожежі були залучені 21 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.
За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що на міській набережній забезпечили роботу громадського туалету.
Головний фінансовий документ року затвердили під час позачергового засідання сесії Канівської міської ради, що відбулося…
Бізнес МХП на Канівщині, який представляють «Миронівська птахофабрика» та ТОВ «НВФ «Урожай», спільно зі стратегічним…
Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 грудня близько 18:00 на вулиці Енергетиків у Каневі. Унаслідок події постраждала…
Рішення «Про дострокове припинення повноважень депутата Канівської міської ради VIII скликання Якименка Сергія Вікторовича» ухвалили…
На початку грудня у Черкасах відбувся відкритий кубок області з кікбоксингу WAKO, присвячений бійцям підрозділу…
Природно-заповідний фонд Черкаської області є важливою складовою екологічної мережі України. Він забезпечує збереження та функціонування…