Багатофункціональний простір для навчання та підвищення кваліфікації кухарів створюють в області. Цей проєкт реалізують у межах реформи шкільного харчування.
Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію пресслужби Черкаської ОВА.
«Як відомо, жодна реформа не працює без людей. Ми можемо модернізовувати інфраструктуру харчоблоків, що й робимо, але без фахівців, які опанували сучасну і здорову рецептуру, не матимемо потрібних результатів. Усе працює лише в комплексі», — зазначив очільник області Ігор Табурець.
Наразі на об’єкті тривають роботи. З підрядником узгодили поточні питання. Проєкт реалізують коштом державної субвенції та обласного бюджету. Необхідна техніка та обладнання вже закуплені.
«Консультуємось з командою першої леді Олени Зеленської, яка патронує цю реформу, – наголосив Ігор Табурець. – На зв’язку з Проєктним офісом реформи системи шкільного харчування. Ціль – реалізувати проєкт уже цього року. Інвестиції в освіту – інвестиції в майбутнє. У цьому випадку – у формування правильних харчових уподобань дітей, в їхнє здоров’я».
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що жінки опановують «чоловічі» професії — до експериментального проєкту долучилися майже 800 учасниць.