З метою запобігання виробничому травматизму інспектори Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели захід для працівників харчового підприємства на Канівщині.
Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію Державної служби України з питань праці.
Посадовці оглянули робочі місця працівників та умови праці, детально поінформували про виробничі небезпеки та про шляхи запобігання ризикам на роботі.
У цехах інспектори змоделювали умови, що можуть призвести до нещасного випадку, вказали на причини виробничого травматизму на підприємствах харчової і переробної промисловості.
Зосередилися на важливості дотримання правил безпеки праці та відповідального ставлення працівників до власного життя і здоров'я. Акцентували на проходженні працівниками навчання та перевірки знань з охорони праці, медоглядів, застосуванні засобів захисту.
Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що на переробному підприємстві у Каневі провели профілактичні заходи з недопущення травматизму (фото).