Такого рівня підприємство – третє у країні. Наразі готовність заводу вже 85%. Після запуску тут перероблятимуть до 300 тонн кукурудзи за добу.

Про це повідомляє Kanos із посиланням інформацію пресслужби Черкаської ОВА.

«Цей проект – про додану вартість. Область не лише має бути сировинною базою, а й виробником власної продукції. Це важливо для нашої економічної міці. Водночас для громади це нові робочі місця та додатковий ресурс на розвиток. Економіка має працювати на нашу Перемогу», – зауважив очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Напередодні начальник ОВА зустрівся з агропідприємцями Золотоніського району. Спільно обговорили тенденції розвитку агроринку та державні програми підтримки, як убезпечитися від можливих кризових явищ, продиктованих воєнним часом.

Немає опису світлини.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та текст «山»

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

На зображенні може бути: хмарочос

Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що на Черкащині скоротять тривалість комендантської години.