5 головних порад для майбутніх учасників проєкту «Мастер Шеф» дала учасниця кулінарного шоу із Канева Ірина Давиденко.

Будьте собою!!! Вашим головним завданням має бути проявити себе, бути справжнім і гнути своє бачення. Не будуйте в своїй голові уявлення про сценарій і тд, відкидайте думки «я хочу отак, але так ніхто не робить». А що якщо ваше бачення і є чимось великим і унікальним? Готуйте так, як відчуваєте, говоріть те, що насправді думаєте і будьте собою!

Активно вивчайте класику світової кухні. І не просто рецепти, але й запам’ятовуйте візуальний вигляд. Це все допоможе вам не тільки на конкурсах Мастер Шеф, але й в подальшому своєму розвитку в кулінарї.

Підготуйте фінансову подушку. Поки ви на проєкті – ваша робота стає на паузу через високу зайнятість.

Не шукайте на проєкті друзів, і не шукайте ворогів. Будьте готові до будь-якого розвитку подій і ставлення учасників до вас. Пам’ятайте, що першому місці - ви! Так само, як у всіх інших – вони. Мастер Шеф – це не літній табір, це змагання, де насправді – кожен сам за себе. Але, якщо так складеться доля, то проєкт подарує вам друзів. Проте не фокусуйтесь на цьому, якщо прийшли перемогти.

Якщо ви хочете далеко зайти/перемогти – у вас має бути чітка і зрозуміла мотивація (навіщо це вам». І в моменти розпачу або втоми (з якими стикаються всі учасники МШ) ця ваша ціль буде вас підіймати знову і знову.

Завдяки участі на Мастер Шеф, я знайшла справу, від якої в мене горять очі і покинула роботу, яка мене засмучувала. Я почала працювати кухарем в закладі і готувати на проєкті з кльовими шефами. Моє життя змінилось, бод уже змінилася я, і тепер я на впевненому біжу до своїх великих мрій.

Дуже вдячна людям, які творять цей проєкт, і бажаю всім, хто цього хоче – пройти цей шлях.

Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що місце у двадцятці кращих кулінарів 12-го сезону «Мастер Шеф» виборола учасниця із Канева Ірина Давиденко (фото).